2012 kalakisat

7.5.2012

 Nuorttijoen kesän 2012 kalakisat:

 

Tukijamme kalakisoissa:

Metsähallitus, Kuusamon Uistin Oy, perhonsitoja Aimo Siulio, Urheilu-Sivakka, Nuortin Elinkautiset ja Tulppion Majat.

 

Kalakisojen säännöt:

 

1)Sallitut pyyntivälineet:

Perho, uistin, lippa ja vaappu sekä jigi.

Alamitat: harri 35 cm, taimen 40 cm (Puiston puolella 45cm).

 

Harrikisa 1.6.-10.9.2012 klo 24.00:

On vain Nuortin Elinkautisille. Sarjat: naiset ja miehet. Ilmoittaudu mittaukseen Tiskossa. Kalat mitataan Tiskon pääoven vieressä ulkopuolella emännän ohjeitten mukaisesti. Voit mittauttaa niin monta kalaa, kun haluat ja voittomahdollisuutesi arvonnassa paranevat! Täytä kaavakkeen kaikki kohdat, myös puhelinnumerosi. Vain Tiskossa mitatut kalat osallistuvat kisaan. Kisa koskee vain Nuorttijoen vesistöstä saatuja harreja. Kisaharrien alamitta: 35 cm. Kisakaloista otetaan suomunäyte Rktl:n niin halutessa. Kalan saaja voi seurata halutessaan hiljaa puhumatta mittausta.

 

HUOM! Ota kalasta/kaloista kuva ja lähetä se s-postilla hannukosti(at)hotmail.com. Lähettämällä kuvan annat kuvan julkaisuluvan Hannu Kostilaiselle Nuortti –aiheisiin juttuihin ja Elinkautisten www-sivulle. Pikselivaatimus on miniminä 5 milj.

Lähetä kuvien mukana tiedot: henkilöt vasemmalta oikealle, kalan pituus, paino (jos on punnittu), saantipaikka (jos haluat), viehe sekä kuvaajan nimi ja puhelinnumero.

 

Palkinnot kaikkiin harrikisan sarjoihin: Sarjojen kolme parasta palkitaan "ruskealla kirjekuorella". Kisan tulokset ovat luettavissa Elinkautisten sivulla syyskuun aikana.

 

Taimenkisa 1.6.-10.9.2012 klo 24.00

On avoin kaikille Nuorttijoenvesistön kalaluvan lunastaneille. Yksi sarja, ei ikärajoja. Ilmoittaudu mittaukseen Tiskossa vain sen aukioloaikoina. Kalat mitataan Tiskon pääoven vieressä ulkopuolella emännän ohjeitten mukaisesti. Voit mittauttaa niin monta kalaa, kun haluat ja voittomahdollisuutesi arvonnassa paranevat! Täytä kaavakkeen kaikki kohdat, myös puhelinnumerosi. Vain Tiskossa mitatut kalat osallistuvat kisaan. Kisa koskee vain Nuorttijoen vesistöstä saatuja taimenia. Kisakaloista otetaan suomunäyte Rktl:n niin halutessa. Kisakalojen alamitta: 40 cm (Puiston puolella alamitta 45cm!). Kalan saaja saa halutessaan hiljaa puhumatta seurata mittausta.

 

HUOM! Ota kalasta/kaloista kuva ja lähetä s-postilla hannukosti(at)hotmail.com. Lähettämällä kuvan annat kuvan/kuvien julkaisuluvan Hannu Kostilaiselle Nuortti –aiheisiin juttuihin ja Elinkautisten www-sivulle. Pikselivaatimus on miniminä 5 milj.

Lähetä kuvien mukana tiedot: henkilöt vasemmalta oikealle, kalan pituus, paino (jos on punnittu), saantipaikka (jos haluat), viehe sekä kuvaajan nimi ja puhelinnumero.

 

Palkinnot: Metsähallituksen Nuorttijoen vesistön viikkolupia, Kuusamon Uistimen viehelajitelma, Siulion Aimon perholajitelma, tarvikerasioita ja majoitusta Tulppion Majoilla.

Voittaja palkitaan ykköspalkinnolla ja muut palkinnot arvotaan. Kaikille palkinnon saaneille ilmoitetaan voitosta. Voittoluettelo on nähtävillä www- sivulla elinkautiset.com syyskuun aikana.Päivitetty viimeksi: 31.12.2019   Kävijöitä: 89110 ©Woodnet Oy