Kalavuosi 2014

28.1.2014

 TAPAHTUMIA:

 

Tammi-toukokuu

Nyt on aikaa laittaa uistin- ja perhovälineet kuntoon. Muista tarkastaa vavan sidokset, huolla kela ja vaihda tarvittaessa myös siima(t). Tarkasta myös kahluusaappaat ja –housut sekä yöpymisvälineet, kuten teltat ja makuupussukat.

 

Kesäkuu-syyskuu

1.6.-10.9. taimen- ja harrikisat entiseen malliin. Taimenkisa on kaikille avoin, harrikisa vain jäsenistöllemme. Muista, että taimenen uusi alamitta on tasan 50 senttiä. Se on myös kisamme taimenten alamitta. Kalat mitataan Tulppiossa ohjeitten mukaa Tiskon verannalla.

Taimenten suomunäytepussit ovat ilmoitustaulun kirjekuoressa. Jokainen ottaa, täyttää ja palauttaa suomunäytepussin ilmoitustaulun kirjekuoreen.

Harrien alamitta on UK-puiston alueen jokiosuudella 35 cm; sen yläpuolella 30 cm. Ne ovat myös kisaharrien alamitat. Jokainen voi osallistua kisoihin niin monella kalalla kuin haluaa!

Kalakisoissa on hyvät palkinnot!

Päivitetyt säännöt ja muu info löytyvät Tiskon aulan ilmoitustaululta.

Vesi- ja lämpötilatilanteet päivitetään nettisivumme etusivulle! Ilmoitelkaa niitä Tarkan Petelle petri.tarkka@hotmail.com

 

15.6. klo 20.00 on kesän valokuvanäyttelyn avajaiset. Aiheena ovat Tulppion ja Nuortin vanhat valokuvat. Otamme mielellämme mukaan myös Sinulla itselläsi olevia vanhoja postikortteja. Lue ohjeet ja lisää näyttelystä osoitteesta:

hannu.nettihotelli. org  >ajankohtaista

 

21.-22.6. Tiskon juhannustanssit kahtena iltana pe ja la

 

27.7. klo 15.00 Seuran vuosikokous Tulppiossa. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

 

10.9. kalakisat päättyvät ja kesänäyttelymme puretaan.

 

n.15.9. ilmoitamme kotisivullamme kalakisojen tulokset. Ne lähetämme todennäköisesti ainakin Vapaa-ajankalastaja-lehteen, Koti-Lappiin ja Lapin Kansaan. Palkintoja voittaneisiin otamme yhteyttä tekstarilla tai s-postilla.

 

Valmistautuminen uuteen kalastuskauteen alkaa!

 Päivitetty viimeksi: 31.12.2019   Kävijöitä: 89105 ©Woodnet Oy