Kesän 2015 harrikisa

26.1.2015

Tule mukaan harrikisaan!

 
Järjestämme kaikille kalastajille avoimen ja ilmaisen harrikisan ajalle 1.6.-10.9.2015. Kisassa on vain yksi sarja. Kalastusaluetta on koko Suomen puolen Nuorttijoen vesistö, josta kilpakalat on saatava. Kalastuksessa ja siten kisassa sallittuja ovat uistin, vaappu, lippa ja jigi sekä perho. Kisaan osaa ottavalla on oltava tarvittavat kalastusluvat (valtion kalastuksenhoitomaksu ja Nuortin lupa).
 
Pisimmän harrin mittauttanut saa ykköspalkinnon eli Metsähallituksen viikon kalaluvan Nuortille 2016 ja samalle ajalle 2h:n mökin Tulppion Majojen lahjoituksena. Muut palkinnot selviävät pian ja löytyvät tältä sivulta kevään aikana. Huomaa, että kaloja voi mittauttaa niin monta kun haluaa. Tasatilanteessa ratkaisee kakkos-, tai kolmoskala jne. Kisassa harjuksen alamitta on 38 senttiä ja kisakalat mitataan sentin kymmenyksen tarkkuudella. Kalastaja saa katsoa mittaustoimitusta, mutta ei saa ottaa siihen osaa esim. puhumalla. Mittauksen hoitaa ulkona Tiskon henkilökunta. Suomunäytteen otosta ilmoitamme ja ohjeistamme ilmoitustaululla.
 
Täytä kisalomake tarkkaan, jotta voimme ottaa tarvittaessa Sinuun yhteyttä. Vajaasti täytetty lomake aiheuttaa sen, että emme pysty postittamaan palkintoa vaan arvomme sen voittajan uudelleen. Kisaraati katsoo yhteystiedot vain ilmoittautumislomakkeesta.
 
Säännöt löytyvät Tiskon ilmoitustaulultamme 1.6. alkaen. Merkitse ilmoitustaulun listaan kaikki saamasi kisaharrit. Sen viereen tulee (kiinnostuksen vuoksi) myös lista saaduista mittataimenista.
 
Ota kuva mittakalastasi kamerakännykällä tai digikameralla. Vaadittu pienin pikselimäärä on kummallekin 5,0 milj. Merkitse ilmoittautumiskaavakkeeseen ao. paikkaan, että olet ottanut kuvan. Käytämme kuvia luvallasi Elinkautisten sivulla ja HannuKossuK. myös kirjoituksissaan erillisen luvan siihen saatuaan. Lisätietoja Kossulta +358-405590332. 
 
 


Päivitetty viimeksi: 31.12.2019   Kävijöitä: 89106 ©Woodnet Oy